Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 3


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 4 pozycje o tematyce: Owoce - kucharstwo i przetwórstwo

Filia nr 3

Owoce na każdą okazję

AUTOR:

Fedak, Alina.

POZ/ODP:

Alina Fedak, Paulina Fedak.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Watra, 1990.

TEMATYKA:

* Owoce - kucharstwo i przetwórstwo - Owoce kucharstwo i przetwórstwo

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000335773

33577

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3

Owoce pestkowe

AUTOR:

Mianowska, Eliza

POZ/ODP:

Eliza Mianowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Watra", 1984.

SERIA:

Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory

HASŁA:

  1. Owoce - kucharstwo i przetwórstwo

OPIS
FIZYCZNY:

115 s. ; 17 cm.

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000274782

27478

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3

Owoce z lasów i pól

AUTOR:

Gumowska, Irena

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Watra", 1986

okładka

TEMATYKA:

  1. Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
  2. Rośliny jadalne dzikie
  3. Rośliny jadalne
  4. Owoce
  5. Kucharstwo

FORMA
GATUNEK:

Książki.

WYDANIE:

[Wyd. 3].

OPIS
FIZYCZNY:

190, [2] s. : rys. ; 21 cm.

SYGNATURA:

63

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000450766

45076

UWAGI:

Indeksy.
Oznaczenia odpowiedzialności: Irena Gumowska.

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3

Przetwory w gospodarstwie domowym

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1984.

HASŁA:

  1. Mięso - kucharstwo i przetwórstwo
  2. Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
  3. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

WYDANIE:

Wyd. 5 popr. i uzup.

OPIS
FIZYCZNY:

215, [1] s. : fot., rys. kolor. ; 21 cm.

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000277684

27768

DOSTĘPNOŚĆ:

przetrzymana Została wypożyczona
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

WYPOŻYCZYŁ:

Na kartę 068780 od dnia 2024-02-13
Przetrzymana termin minął 2024-04-13

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW